Dobrý den,prosím poradte mi....V prosinci mi byla vytržena přes ukrutnou bolest 7 stolička dole vpravo.Měla jsem velké komplikace,dá se říci že až ted se mi rána uzavřela....Můj zubař navrhuje udělat přes zub moudrosti a zub číslo 6 můstek a ne implantát....již jsem implantát měla jinda,ale pro zánět a bolest jsem o něj přišla.......mám jít na ten spodní 7 zub na implantát i když mi můj lékař radí,at už raději do implantátu nejdu,že je asi hůře snáším a chce mi zbrousit zub moudrosti,který je zcela zdravý bez plomby a zub č. 6,který je už z velké části jen dostavba z plomby,ale kořen dobrý..Ale nikde jsem se nedočetla,zda je vhodné přes zub moudrosti dělat můstek...implantátu už se bojím....finančně to neřeším,jen chci pro sebe to nejlepší a na co nejdelší dobu...je mi 46 let...děkuji moc
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více