Dobry den man Problem uz pred par lety mi pritel vymlatil skoro vsechny zuby Tal ze mi zbyly vicemene jen koreny ktere se mi postupne ulomuji a mam v horni i spodni dasni zanet ktery se mi rozsiruje.Jelikoz zde je velky problem se zaregistrovat u zubare tak se chci zeptat zda bych se mohla objednat v nejake nemocnici i bez sveho zubare a po pripade kolik me to bude stat dekuji Dana
Hezký den,
registrace nemá žádný smysl. Prostě si najděte lékaře, kterému důvěřujete a podle svých finančních možností. Nemocnice jsou spíše určeny na první pomoc- například zuby "vytrhat" ale co dál? Pokud Vás zuby bolí má povinnost |Vám pomoci každý lékař a pojiš'TOvna mu výkony proplatí i když třeba nemá smlouvu.Rekonstrukce chrupu může být "zadamo" celkovou náhradou nebo až cca 150 tis. Kč při pevném můstku na implantáty z keramiky.
doc.Šmucler
Dobry den nejdrive vam chci podekovat za radu , a pokud mam panicky strach ze zubare lze pozadat lekare ktery mi poskytne prvni pomoc pri bolesti o narkozu nebo neco takoveho dekuji Dana
Dobry den děkuji za radu a mam dotaz mohu se objednat v Praze v nemocnici na trhání pod narkózou bez doporuceni když nemam zubare a kolik by to stalo dekuji Dana
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více