Dobrý den,
mám problém s pravou jedničkou na horním patře. Zub je vpodstatě odumřelý a nejspíš nebude trvat dlouho a vypadne. Chtěl bich se zeptat jaké jsou možnosti náhrady případně jak by dlouho trvala výměna.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
náhrada horního velkého řezáku je jednou z indikací pro ošetření zubním implantátem. Celková doba ošetření, od odstranění zubu po nasazení nové keramické korunky na implantát může trvat od 2 do 6ti měsíců. Záleží na tom, zda je třeba současně se zavedením implantátu provést i doplnění chybějící kosti nebo zda podmínky umožní jednoduchou implantaci a zhotovení korunky. To lze posoudit až po vyšetření a zhotovení 3D rentgenového snímku. Každopádně se po odstranění zubu ihned zhotovuje nějaká forma dočasné náhrady, takže doba "bez zubu" je maxim 24hod.
V případě zájmu o vyšetření se, prosím, objednejte na naší recepci na tel XXXXXXXXX, XXXXXXXXX nebo na e-mail XXXXXXXXXXXXX
Dobrý den.Mám dotaz - přišla jsem zubařce s uvolněnou korunkou.Zuby mne neboleli,byla jsem v pořádku.Ta paní mne je nasadila dosti hrubým tlakem a okamžitě mne můj zub praskl a opět to vypadlo - teď vše.Když jsem se vrátila zpět,hned mne vše vytrhla,také mi obrousila vedlejší zub který byl obalen v černé plombě aby mne nebolel a také již dlouho nebolel a nechala to tak,ani vložka ani jiné ošetření a objednala mne až za 3 měsíce.Pochopitelně mne začali bolet zuby a to šíleně celý měsíc až jsem si koupila wobenzin a pak to ustoupilo...Když jsem k ní pak opět přišla,tak mne jen obrousila zubní kámen asi dost nešetrně - když to trvalo jen 30 vteřin,vůbec je pak nevyhladila a ještě byla na mne dost nepříjemná proto že si myslela,že mne bude dělat hned můstek,když se ji podařilo mne zničit 2 zuby.Jsem zoufalá,jeto teď již 5 měsíců co do sebe hážu tabletky proto že mám neustále bolesti,proto že se mne teď najednou začali ještě k tomu kývat kývat 4 přední spodní zuby a hrozně bolí,vůbec nejím a o spánku ani nemluvím..Mám pocit,že mne poškodila také tyhle zuby když to brousila.Mám hrozný strach jít dalšímu zubaři - myslíte,že bych si měla jít jinam dát raději udělat zubní implantáty.Mám pocit,že jsem přišla o zuby a již nic jiného to nenapraví.A kolik by mne to asi stálo ? Jsem pořád Slovenka,bydlím kousek od Brna jen kvůli práci kterou tady mám několik let a nemám svého zubaře.Moc děkuji za vaši radu kam bych mohla jít a nemít strach,že opět vyhodím peníze do koše a navíc přijdu o všechny zuby. Vandáková
Dobrý den,
už 3/4 roku nemám dolní jedničku,nikdo mi nenabídl nic prozatimního takže jsem dost nervozní protože to vypadá nehezky, ikdyž to je dolní zub. Lékař mi trhal, vrtal a ted čistil kanálky u 6 dole a až nyní jsme se bavili o té jedničce a on mi řekl, že mi dolu nasadí můstek. Jenomže se bojim že tím si zničím ty dva zuby vedle protože se musí obrousit a kdyby mi vypadl nebo něco mám strach že bych přišla i o ty dva vedle. Také mám strach že mi můstek bude dělat problémy, navíc se obávám že kousnu do něčeho tvrdšího a můstek to nevydrží :))rozhodla jsem se pro implantát, ale stále váhám, protože můstek je levnější. Jsem pořád nerozhodná tak prosím o Vaší radu co by bylo místo té dolní jedničky nejlepší. Děkuji
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více