Dobrý den, jsem 4 dny po zavedení třech titanových čepu 3x Bone Level Implant D 4.8mm RC, SLActive® 8mm, Roxolid® Loxim™ + mi dal MuDr 3x kostní štěpy. Za to vše jsem platila 58600,- k tomu mi pan doktor sdělil, že ještě budu platit dalších +- 90000 za tři implantáty značky Straumann.
Nemám se koho zeptat, proto se omlouvám, že otravuji Vás, ale je to cena reálná a nebo mě pan doktor natáhl? Podotýkam, že ordinace je na Moravě a né v Praze!
Děkuji Vám za odpivěď!
Laura
Dobrý den, cena je vždy o vztahu mezi pacientem a lékařem. Do ceny se promítá nejen cena implantátu, ale i vybavení ordinace, zkušenosti lékaře apod. Co se týče implantátů Straumann, pokud jde o cenu za komplet implantát a keramickou korunku, tak je cena odpovídající, naše klinika je nabízí v kompletu za 32 000 Kč, cena samotného implantátu je pak 20 000 Kč
S pozdravem Dr. Alex Bilous
Klinika Mediestetik, Senovážné náměstí 23, Praha 1 - tel.: XXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXXX
Výběr lékaře je vaším uvážením a ceny lze srovnat na internetu. Zavedení implantátu u nás stojí 10-12000 za kus podle situace, u implantátů Straumann (málokdo je chce kvůli zbytečně vysoké ceně) cca 15-18000 Kč za implantát. Ceny, jaké uvádíte jsem slyšel i v Praze, někdo má dokonce vyšší. Je to na Vás. My zavádíme řádově tisíce implantátů ročně a myslíme si, že vysoká zkušenost nese dobré výsledky i když třeba máme za implantát méně peněz...
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více