Totální náhrada-čas a cena

Totální náhrada-čas a cena

evaackova  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 1 odpovědí
  • 1 Like
Přeji pěkný večer!
Pěkně prosím, na vrchním patře mám totální zubní protézu, ve spodní čelisti 7 svých zubů, které se začínají divně seskupovat a ztrácí bělost. Jak by to vypadalo časově a finančně při využití Vašich služeb s inplantáty (je mi 62 let a nemám žádné zdravotní potíže).
Děkuji za odpověď!
MUDr. Aleš Váňa  |  Basic member  |  Stomatologie  |  Praha
  • 44 odpovědí
  • 4 Likes
Dobry den,
Chcete resit horni nebo dolni celist?Velky rozdil poctu implantatu, casovy i financni.
Horni celist je obecne narocnejsi - vetsinou se musi doplnit kost.Cekame az 6 mesicu.Dolni celist je mene narocna zalezi na stavu Vasich zoubků a okolnich tkani.Vek nema horni hranici...
Doporucuji nezavaznou konzultaci vse vysvetlim.
Klinika GHC Praha - Odborné ambulance  |  Basic member  |  Praha
  • 115 odpovědí
  • 18 Likes
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Váš dotaz je velice specifický a odpověď na něj, není jednoznačná. Rádi bychom Vás proto pozvali na vstupní prohlídku (950Kč), kde bychom Vám navrhli možná řešení. Na naši klinice zavádíme švýcarské implantáty, cena jednoho implantátu je 35.000 Kč.
Máte-li zájem, objednejte se prosím na naší recepci: XXXXXXXXXXXXXX.

S pozdravem za kliniku GHC

Procházková
evaackova  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 1 odpovědí
  • 1 Like
Vážený pane doktore,

v lednu, když jsem Vám psala, tak jsem byla zrovna na dovolené a praskla mi horní protéza. Po návratu mi byla okamžitě opravena a problém byl odstraněn s tím, že protézu nosím již dost dlouho a bylo by dobré zhotovit novou. Vzhledem k tomu, že spodní zuby nevypadají hezky (nažloutlé, vyviklané mírně přes sebe se špatným sklonem) a pravděpodobně brzy odejdou, tak bych chtěla zhotovení nové vrchní protézy současně řešit s kompletním zabudováním inplantátů ve spodní čelisti. Je motné tyto dvě záležitosti skloubit u Vás?
Ve svém bydlišti mám lékařku, která mi při obnovování protézy vždy dodrží tvar zubů, aby nebyl měněn vzhled obličeje. Jako laikovi je mi ovšem jasné, že sklon spodních zubů po zabudování inplantátů ovlivní i výrobu protézy do vrchní čelisti, tak si nedokáži představit návaznost těchto prací. Prosím proto o radu a současně o finanční a časové zhodnocení celé akce. Časově mě to zajímá hlavně z toho důvodu, že nejsem z Prahy.
Děkuji za odpověď a přeji krásný den!
Eva Áčková

MUDr. Aleš Váňa  |  Basic member  |  Stomatologie  |  Praha
  • 44 odpovědí
  • 4 Likes
Dobry den, rekonstruovat skus obou celisti je lepe resit dohromady. Tzn.Pokud budete mit implantaty v dol. celisti je vyhodnejsi vyckat s vyrobou horni total. protezy do faze fixace mustku na implantaty v dol. celisti.Rekonstrukce bude snazsi nez vyrabet obe prace zvlast. Cena zavedeni 1 implantu je cca od 15 tis. V dol. celisti potrebujeme na celkovou rekonstrukci cca 5 implantatu.
christian2  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Dobry den,chtela bych se zeptat na castku a praci hornich a dolnich zubnich implantatu.Mohl by jste mi prosim dat nejake informace.Ty implantaty by byli pro mou tchyni momentalne ma zubni protezu.Dekuji za odpoved.
Serena Stipakova
Mediestetik, skupina klinik - STOMATOLOGIE  |  Basic member  |  Praha, Teplice
  • 114 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den, velmi záleží na počtu implantátů, které jsou pro ošetření dané čelisti potřebné.
Pokud by se jednalo o totální náhradu, cena by mohla vypadat následovně:

8 implantátů a 12 korunek na čelist. Tedy 8x 11500 Kč za implantát, což je v podstatě umělý kořen zavedený do čelisti a 12x 13000 Kč za korunky, tedy samotné “zuby”.
Tyto implantáty se umisťují v oblasti 1, 3, 5 a 6 zubu, mezi něž jsou napevno fixovány další korunky tak, aby byl efekt maximálně estetický a dosáhlo se celkové náhrady chrupu.

S pozdravem klinika Mediestetik, Senovážné náměstí 23, Praha 1 - XXXXXXXXXXXXXX, XXXXXXXXXXXXXXX, XXXXXXXXXXX
MUDr. Zdenek Kotek  |  Premium member  |  Stomatochirurgie  |  Kobylí na Moravě, Břeclav, Hodonín
  • 33 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den paní/slečno/ Sereno,
do obou čelistí je nutno zafixovat celkem 16 implantátů.
Cena za jeden implantát je 12 tisíc Kč.
Po třech měsících se otiskují čelisti na výrobu korunek.
Celkový proces trvá asi 3 týdny.
Cena korunek t.j.12 metalokeramických nahoře a 12 dole je 24 x 3tisíce Kč.
Pro více informací nám můžete zavolat na telefon
 603 ... Zobrazit číslo 603 81 25 83  Telefon
S pozdravem MUDr.Kotek Zdeněk, Zubní ambulance Kobylí

Související recenze a zkušenosti

didi 13.4.2023
Spokojený/á

Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p... Více 

3 Likes   15 Komentářů  
Doktor ve Vašem okolí