Dobrý den, zaplacen můstek, který nebyl realizován vzhledem ke změně léčby - odstraněn jeden z implantátů, na kterém měl můstek být. Mám nárok na vrácení peněz, když žádný můstek nemám? Děkuji za odpověď.
Před implantací zubu jsem obešla mnoho pražských klinik a doporučili mi Smile Centrum, kde mi implantovali zub bez augmentace, i když mi to všechny ostatní kliniky doporučovaly, doporučuji jít na nezávislou konzultaci k Dr. Olegu Ridčenkovi, mají tuto metodu, moje matka 65 let to udělala, ale jiný lékař, Dmitry Bembeev https://www.smilecentrum.cz/implantaty
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více