Nechal jsem si udělat 4x inplantát.Po čtyřech letech se mi uvolnila korunka,neodborným zákrokem mi studentka zlomila šroub.Její vedoucí mi
řekla,že šroub se nedá vytáhnout,takže mi inplantát zakonzervují a udělají můstek.Takže mé vynaložené prostředky na inplanty jsou k ničemu.
Jedná se dole o dvojky.
Dobrý den,
zalomený šroub se většinou odstranit dá, a to za pomoci ultrazvukové koncovky, kterou se zalomený šroub v implantátu uvolní a pak se vyšroubuje. Je to práce zdlouhavá a nepohodlná, nicméně možné to je. "Spící" implantát Vám je skutečně k ničemu.
Dobrý den, záleží na individuální záležitosti. Naše klinika disponuje piezochirurgickým skenerem, díky kterému je možné taktovéto záležitosti vyřeit velmi šetrnou metodou. Pokud je implantát zalomen v kosti na původním místě, tak to samozřejmě řešit jde.
S pozdravem Klinika Mediestetik, Senovážné náměstí 23, Praha 1 - XXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXXX
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více