Zlomená pětka, korunka nedrží
Dobry den,mam prosbu zlomil sa mi zub, je to 5 hore a prakticky vpredu zlomeny zarovno s dasnou a vzadu este trochu zubu trci.moja doktorka mi urobila nadstavbu zubu ale ta mi po týzdni vypadla a po rontgenu zubu zistila ze ma slabe korene, ze korunka by na nom nedrzala.co by sa s ním teda dalo dalej robit?dakujem za odpoved
- 115 odpovědí
- 18 Likes
Dobrý deň,
na zhotovenie terapeutického plánu by sme Vám radi doporučili konzultáciu, je nutné zhodnotiť stav chrupu a
podľa rontgenu aj ďalší postup a cenový plán, zvážiť možnost opätovnej fixácie korunky alebo nutnej extrakcie?
Prosím kontaktujte našu ambulanciu cez recepciu kliniky GHC tel. XXXXXXXXXXX-8
S pozdravom
Dr.Andrea Král
stomatolog
na zhotovenie terapeutického plánu by sme Vám radi doporučili konzultáciu, je nutné zhodnotiť stav chrupu a
podľa rontgenu aj ďalší postup a cenový plán, zvážiť možnost opätovnej fixácie korunky alebo nutnej extrakcie?
Prosím kontaktujte našu ambulanciu cez recepciu kliniky GHC tel. XXXXXXXXXXX-8
S pozdravom
Dr.Andrea Král
stomatolog
- 30 odpovědí
- 5 Likes
Dobrý den,
bez rentgenu a osobní konzultace nemůže zhodnit stav zubů a práci jiného lékaře.
S pozdravem
Esthesia, s.r.o.
bez rentgenu a osobní konzultace nemůže zhodnit stav zubů a práci jiného lékaře.
S pozdravem
Esthesia, s.r.o.
- 1 odpovědí
dobrý den mohla bych se zeptat je mi 16 a ulomil se mi svisle zub jedna se o 4 stalo se to tak že jsem měla na 4 umistěnou blombu ale po dvo letech mi vypadla na dovolene tak jsem tam mohla jit až za dva tydny od zubaře mi bylo oznameno že to na blombu už není a že mi tam dá vložku . po tydnu když jsem tam měla vložku se mi svisle ulomil vypadl mi z vložkou . šla jem do zubaře ale ten měl dovolenou tak jsem šla za tou zubařkou co mi děá rovnatka ta mi jen sundala dratek a že musím za svým zubařem neví te co mi stím tak asi udělá a jestli potom budu moci ješte mít rovnatka děkuji za odpověď z pozdravem Megi76