Dobrý den , praskl mi zub pod korunkou ,již druhou na stejném místě :( , ikdyž tam ani jedna pořádně neseděla , zub při čištění mezizub kartáčkem a irigátorem fakt nevoněl , při druhé korunce vznikla furkace , ta už byla dělaná jiným lékařem (ta první hodně moc bolela a musela být odstraněna ), dělali se mi tam hnisavé bulky, praskaly a opět nevoněly . Nakonec došlo ,že zub prasknul a korunka z úst vyskočila . Zbytek zubu byl vyřezán , dáseň zašita a doporučen implantát , nyní tedy oťukávám terén a zjišťuji možnosti . Kost i dáseň byly ořezány kuli druhé korunce a tak prý kosti moc není . Doporučen Straumann či Dentis , nevím jak se orientovat , člověk spíš věří Švýcarům, než Korejcům ....... ale cena je dosti rozdílná . Moje zubařka dělá pouze tyto dva , má na to nástroje . Tedy implantát má udělat někdo jiný a ona dodělá korunky , chodím k ní dlouho , jsem celkem spokojena , chodíme celá rodina , a nevím teď co si uplně počít . Je nějaký rozdíl kvalitativní a cenový si nechat dělat implantát jinde a korunku u svého Mudr , či lepší si to nechat udělat na jednom místě , tedy tam kde udělají ten implantát ? jsem opravdu bezradná , ten zub ,nyní nezub se mě natrápil 10let a chci opravdu kvalitu a už žádný problém , a nejsem Rothschild, bohužel. Jsem z okolí Prahy a jedná se o 6tku dole . Děkuji za poradu
Hezký den,
ideální je ošetření od jedné osoby, ale pokud dva spolupracují dobře, není s tím problém. Na značce implantátu moc nezáleží, tak neplaťte zbytečně mnoho. Klíčové je mít zkušeného a dobrého lékaře, který implantát zavádí. doc. Šmucler
Dobrý den pane doktore,mám dotaz.Na kolik Kč u Vás vyjde zavedení 2 implantátů - 4 dole vlevo i vpravo,včetně ker.korunek-prostě kompletní zákrok?Děkuji za odpověď.
Hezký den,
záleží na situaci, dostatku kosti atd., typu korunek... Obvykle je vše do 25000 Kč za celé ošetření včetně korunky, může to být i méně, ale takto to neumím slíbit.
S pozdravem
Mohu Vám doporučit https://www.dsmile.cz/. Měla jsem stejný problém a obrátila jsem se k nim. Mohu jen doporučit. Se vším jsem byla spokojená, hlavně s cenou.
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více