Chtela bych se zeptat ,da se nejakym zpusobem resit financni situace lidi co potrebuji nove zubni implantaty a bohuzel nemaji tolik penez aby si to mohly dovolit?.Napriklad ja uz od 6 let mam vyrazene dva predni zuby a i kdyz mi daly korunku esteticky to nevypadalo jako moje vlastni,proto sem se nikdy nesmala tak aby me zuby byly videt.Ted je mi uz 29 let a prisla sem asi o dalsi 4 zuby nahore a i kdybych sebevic chtela ,tak si zuby nemohu nechat zpravit nebot cenove ,je to pro me nedostupne.Stomatologie na spatky malo kdy dava a tolik penez u sebe bohuzel nemam.Chtela bych proto poradit zda se da nekde zhotovit nove zuby treba jen na splatky a nebo kde by to mohlo byt cenove dostupne i pro lidi jako sem ja.Za odpoved predem dekuji
Abych plně porozuměl Vašemu problému je třeba vyšetření. V naší společnosti "splátky" řešíme pomocí finanční instituce Medifin. Tzn., že se stanete jejich klientem a této společnosti platíte dohodnuté splátky (velmi podobné jako leasing).
S pozdravem za Stomat spol.sro. Dr. Ciboch. (XXXXXXXXXXXXX.)
Dobrý den,reaguji na formu splátek zubních implantátů.Kvůli paradentóze jsem přišel o celé dolní patro a čeká mě i trhání horního patra.Jaká by byla cena obou pater a měsíční splátka? Děkuji M.S
Dobrý den, dočetla jsem se že je možné u Vás si udělat zuby na splatky. Na horni čelisti mám pouze tři zuby. Mám nahradni můstek ktery mi dost vadi. A na nové zuby nemám dostatek financí. Děkuji
Jsem z prahy a přišel jsem před půl o šestku vpravo dole . Je někde nějaká klinika kde by mi udělali komplet implantaci za rozumnou cenu na splátky ???
Dobrý den
Jsem z prahy a před půl rokem jsem přišel o šestku vpravo dole . Je nějaké pracoviště nejraději z Prahy které by mi udělalo kompletní náhradu za rozumnou cenu pokud možno na splátky ?
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více