Dobrý den, mám vytržené zuby v horní čelisti. Nosím snímatelnou zubní protézu. Po zavedení implantátů budu moci tuto protézu nadále nosit, nebo budu muset mít novou?
Děkuji za odpověď.
J.Novotná
po zavedení implantátů je nutné po dobu nezbytně nutnou ( alespoň týden )nechat dutinu ústní zahojit. Pak je možné ve většině případů náhradu vyvolnit a znovu ji po dobu hojení použít.
Se současnými možnostmi okamžitého zatížení je však někdy možné na zavedené implantáty ihned zhotovit provizorní můstek " na pevno " a přečkat tak dobu hojení implantátů s pohodlným řešením.
V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat
S pozdravem
MUDr. Jan Špiller
Dentální centrum Podkovka
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXX
Annifra | návštěvník | Praha
1 odpovědí
Dobrý den,
mám horní i dolní celkové snímatelné náhrady.Horní při použití lepidla několik hodin drží, spodní nedrží s lepidlem ani bez lepidla.Uvažuji o implantátech,(cca.2ks )hlavně v dolní čelisti. Můžete mi prosím, sdělit přibližnou cenu?
Děkuji za odpověď
Dobrý den,děkuji za dotaz.
Snímací protéza se spolehlivě fixuje pomocí kulových monoimplantátů.
Nejlépe pro Vás je,když použijeme 4 kusy, tím je dána jistota, že budeme mít dostatek pevných pilířů. Znamená to do jedné čelisti
4 monoimplantáty MEDICO DENT, cena celkem je 20,-tis.Kč.
Po třech měsících se otiskuje hybridní protéza,která obsahuje speciální kovové matrice. Tuto hybridní protézu pacient hradí částkou 10,-tis.Kč.
Pro více informací můžete kontaktovat na telefon 519 431 155
nebo 603 81 25 83, dále pak www.implantaty-kotek.cz
S přáním hezkého dne MUDr.Kotek Zdeněk, Zubní ambulance Kobylí
Celková cena ošetření včetně diagnostického 3D CT snímku pro bezpečné zavedení implantátů, zavedení 2 implantátů (nikoliv tenčích miniimplantátů) + cena attachmentů (patrice a matrice) + dolní celkové náhrady s kovovou výztuhou vyjde na 38 000,- Kč.
V případě dalších dotazů mne prosím kontaktujte na:
604 442 442
jan.stuchlik@drstuchlik.cz
Dobrý den,
zlepšení retence dolní náhrady pomocí implantátů zavedených do dolní čelisti,do oblasti kde bývají špičáky,je řešení jednoduché a poměrně účiné. Na implantátech jsou kuličky(attachmenty), na které se náhrada nacvakne a při mluvení a jídle se v ústech volně nepohybuje. Cena kompletního ošetření v naší ordinaci je 27000Kč.
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více