Tři roky mám problém se zuby.Neustále některý bolí,vždy mi vytahují nervy než je jeden zub dobrý začne druhý a tak stále dokola a nikam to nevede tak jsem uvažovala všechny vytrhat a nahradit miniinplantáty.Prosim zda je to možné a kolik to stojí.Moc děkuji za odpověď už jsem z neustále bolesti zoufalá.
Klinika plastické chirurgie PEM | Basic member | Praha
13 odpovědí
1 Like
Dobry den. Pokud Vam mohu doporucit, zavolejte si primo lekari, ktery si Va spozve na konzultaci a sdeli ceny implantatu. Implantujeme komponenty vice firem a ceny se tedy lisi dle vyrobce. Tel. cislo na pana doktora Horaka je 602 649 011
Vážená paní,
plnohodnotná náhrada zubů se provádí klasickými implantáty. Cena je jeden implantát včetně korunky se pohybuje od 15 000,-Kč. Extrakci zubů a jejich náhradu implantáty bych však velmi zvažoval. Vše závisí na klinickém stavu a výsledku RTG vyšetření.
Dr.Krejzlík
Dobrý den, s extrakcí(vytržením) všech zubů bych rozhodně nespěchal. V první řadě je třeba zjistit příčinu Vašich potíží. To prostřednictvím internetu bohužel nelze. O každý zub je třeba bojovat. Nikde není totiž zaručeno, že po aplikaci implantátů budete zcela bez obtíží. Přeji pěkný den. MUDr. Martin Mikšovský, GHC Praha, tel. XXXXXXXXXXX/8
Díky častému užívání tetracyklinu v mládí jsem přes veškerou péči mou i zubařů přišel ve velmi krátké době o všechny zuby v horní čelisti. Standardní celková náhrada sice umožňovala "přežití", ale bylo ji problematické u...Více
Jsem dalším spokojeným pacientem pana doktora Kotka z Kobylí na Moravě. Vytvářel mi snímatelné náhrady v horní i spodní čelisti. Provedená práce je na velmi vysoké úrovni . Náhrady mi dobře sedí, mohu bez problémů jíst b...Více