časte moceni

časte moceni

volnaamonika  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
prosím o radu od roku 2006 se léčim na urologii pro velmi časté močení a velké bolesti v podbříšku ginekolpgicky jsem v pořádku prodělala jsen 11x cystoskopii a elektokoagulace v močovém měchýři ale nevede to k ničemu a léky na zmírnění močení nemohu brát zastavi se mi močení v teto době mám strašné bolestí při močení ale hlavně se nedokáží vymočit jsou to muka než vytlačim moč můj pán dr.urolog mi říkal že už všechno vyskoušel a nic mi nezabíra tak to musím vydržet v součastné dobje užívám ubretid 5 mg prosím poradte mi už 4 roky vlastně nemohu nikde chodit kde není v bízkosti wc.i když jsem ročník 1946 ale přece mi život ještě nekončí děkují za odpověd a radu monika volná
Desired  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 3 odpovědí
Dobrý den,
mám takový problém.. Asi před týdnem jsem začala mít problémy s častým močením. Nic mě nepálí, nesvědí, ani nemočím malé množství moče, jdu na záchod třeba i 4x do deseti minut a močím jako bych šla po hodině. Mohli by jste mi prosím poradit? Přes den chodím normálně, ale večer jak jsem v klidu, chodím opravdu hodně často a velmi mě to obtěžuje. Trápí mě také nafouklé břicho a mám před menstruací, nevím jestli to má na můj problém vliv, ale radši to uvádím. Je mi 22 let. Děkuji moc za brzkou odpověď
MUDr. Libor Zámečník Ph.D., FEBU, FECSM  |  Basic member  |  Urologie  |  Praha
  • 47 odpovědí
Dobrý den,
ne všechny obtíže s močením mají přmou souvislost s onemocěním močového měchýře, nebo se záněty. Ovšem je nutné tato onemocnění vyloučit.
Doporučuji se objednat na vyšetření k urologovi.
S pozdravem, MUDr. Libor Zámečník
JURI123  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
už nekolik let me trapi časte močeni za den az 20 krat nekdy musim močit až pět krat za sebou je to strasne nepohodlny muze mi nekdo poradit co mam delat aby se to zlepšilo