Výtok z penisu
Dobry den,mám takový problém,je mě 26 let,jsem řidič kamionu a v 5 letech jsem byl na obřízce,jsem kuřák od 15 let.muj problém spočívá v tom,že od března mám výtok z penisu,je takový bílí ale na ubrousku světle žlutý.Zašel jsem na urologii,ale až po 14 dnech co mě to začalo.Paní doktorka mě nechala udělat výtěr z penisu a ultrazvuk,zjistila ze mam jednu ledvinu menší,tak mě předepsala antibiotika.Když jsem bral antibiotika,vytok prestal,volal jsem si na vysledky a krev,moc a sperma bylo v pořádku.Antibiotika jsem dobral a vytok znovu začal,tak jsem opet k paní doktorce zašel,dělala znova ultrazvuk s tím,jestli nemám nahodou kamen v ledvine a nebo písek v moč.cestach,ale vše v pořádku,akorat na tu ledvinu mensí.Tak mě opet predepsala antibiotika,dobral jsem je a šel za ní s problémem znovu.Udělala ultrazvuk,pak me strcila prst do řitního otvoru,předepsala antibiotika s řekla mě že to je bud zanet moč.cest a nebo prostata.Antibiotika jsem dobral a vytok mám zase.Pokusíte se muj dotaz nejak pochopit z toho jak jsem to tu rozepsal? a odpovedet mě?dekuji moc pane doktore