Bezbarvá stolice po střevní chřipce
Dobrý den,prodělal jsem pravděpodobně střevní chřipku,která trvala docela dost dlouho a to 14 dní.Byla to asi střevní chřipka,protože jsem byl na výtěru a žádnou bakterii tam nenašli.Byl jsem na Rentgenu,ultrazvuku,EKG,výtěru,vyšetření konečníku,akorát jsem už pak nešel na Gastroenterologické vyšetření,protože už sem neměl průjem,ani horečky,zvýšené teploty,křeče v břiše,točení hlavy atd...Dobral sem antibiotika Duomox 750 po 8 hodinách (20 tablet) + Ercefuryl po 8 hodinách (Celý) a poté pouze 1 tabletu IMODIUM ,to bylo už jen tak preventivně ten 13 den a ten 14 den to přestalo.
Ted už týden nemám průjem,akorát se chci zeptat,zda je normální,že mám ráno hodně vyschlo v krku (a velkou žízen) a taky mám hodně světlou stolici.Přitom jsem večer pil docela dost i během noci a taky jsem byl 3 krát na záchodě.Jako bych měl nedostatečnou činnost ledvin.Ta světlá stolice trvá už tak týden.Není to třeba po těch antibioticích a jiných lecích ? Za jak dlouho by se mělo normalizovat ? Mám tomu dát ještě třeba 14 dní a pak to nějak řešit ? A ještě jedna otázka: Existuje nějaké vyšetření,které odhalí,že ledviny nepracujou úplně na 100 % ? Moc vám předem děkuji za odpověd. Lukáš
Ted už týden nemám průjem,akorát se chci zeptat,zda je normální,že mám ráno hodně vyschlo v krku (a velkou žízen) a taky mám hodně světlou stolici.Přitom jsem večer pil docela dost i během noci a taky jsem byl 3 krát na záchodě.Jako bych měl nedostatečnou činnost ledvin.Ta světlá stolice trvá už tak týden.Není to třeba po těch antibioticích a jiných lecích ? Za jak dlouho by se mělo normalizovat ? Mám tomu dát ještě třeba 14 dní a pak to nějak řešit ? A ještě jedna otázka: Existuje nějaké vyšetření,které odhalí,že ledviny nepracujou úplně na 100 % ? Moc vám předem děkuji za odpověd. Lukáš