Syn (4 roky) má za jedním uchem velkou bouli cca 1x2 cm, která při dotyku bolí. Jinak syn nejeví známky žádné nemoci, nemá teplotu, jedl, pil, byl aktivní. Prosím, poraďte, o co by mohlo jít. Děkuji, Petra
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda se mám znepokojovat, když se mi kousek za uchem na spodku lebeční kosti objevila jedna bolestivá bulka a po asi měsíci se nad ní objevila druhá o trochu větší. Kamarádka lékařka mi říkala, že by se mohlo jednat o zvětšenou uzlinu, ale myslela jsem, že uzliny jsou přímo za uchem ne na lebeční kosti. prý by to mohlo být způsobeno strupy v hlavě, kterých mám bohužel celkem dost a mým zlozvykem je, že si je dost je škrábu.
Předem velmi děkuji za odpověď
dobry den od vcerejska se mi udelala boule za uchem strastne to boli pri dotyku ale i kdyz si na to nesaham nevite co byto mohlo byt, pridali se i bolesti kloubu horecku zatim nemam dekuji
Dobrý den,
tato boule se udělala začátkem roku i mému synovi, sháněla jsem o tom různé informace, horečku neměl a zhruba do 10ti dnů to samo odeznělo. Přeji, ať Vám je brzy lépe.
Petra