Bolestivá boule za uchem

Bolestivá boule za uchem

svorinka  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Syn (4 roky) má za jedním uchem velkou bouli cca 1x2 cm, která při dotyku bolí. Jinak syn nejeví známky žádné nemoci, nemá teplotu, jedl, pil, byl aktivní. Prosím, poraďte, o co by mohlo jít. Děkuji, Petra
anonym  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 4 odpovědí
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda se mám znepokojovat, když se mi kousek za uchem na spodku lebeční kosti objevila jedna bolestivá bulka a po asi měsíci se nad ní objevila druhá o trochu větší. Kamarádka lékařka mi říkala, že by se mohlo jednat o zvětšenou uzlinu, ale myslela jsem, že uzliny jsou přímo za uchem ne na lebeční kosti. prý by to mohlo být způsobeno strupy v hlavě, kterých mám bohužel celkem dost a mým zlozvykem je, že si je dost je škrábu.
Předem velmi děkuji za odpověď
verunkaaa25  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
dobry den od vcerejska se mi udelala boule za uchem strastne to boli pri dotyku ale i kdyz si na to nesaham nevite co byto mohlo byt, pridali se i bolesti kloubu horecku zatim nemam dekuji
svorinka  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
tato boule se udělala začátkem roku i mému synovi, sháněla jsem o tom různé informace, horečku neměl a zhruba do 10ti dnů to samo odeznělo. Přeji, ať Vám je brzy lépe.
Petra