Zvracení s příměsí krve v těhotenství

Zvracení s příměsí krve v těhotenství

trpa  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
Dobrý den,
mám dotaz ohledně zvracení s příměsí krve. Již několik let mám problém se zánětem jícnu.Naposledy jsem byla na vyšetření v červnu, kde byl zánět celkem v normě. Brala jsem tablety Lanzul-1x denně.Nyní jsem těhotná (16 týden) a již od začátku mě trápí žaludeční nevolnosti. Sice už nezvracím každý den, pouze 1x-2x týdně, ale pokud zvracím na lačno, tak je konci zvracení ve šťávách přidaná červená krev, ne velké množství, ale je tam.Už se mi to stalo asi 5x, je to vždy při zvracení na lačno, jinak ne. můj gynekolog se sice podivil, ale jinak to neřešil. Dále jsem to konzultovala se známou dětskou lékařkou, která mi řekla, že mám být v klidu, že se to může stát, pokud trpím zánětem jícnu, že je to tlakem při zvracení.Že mám opět začít užívat lanzul pro zklidnění.V těhotenství jsem lanzul přestala užívat, nyní se k němu vracím.Přesto mě tento problém znepokojuje.Prý také můžu mít špatnou srážlivost krve(jsem velmi citlivá na modřiny).je mi 35 let a jde o moje 3 těhotenství. předchozí těhotenství jsem zvracela mnohem více a nikdy se mi toto nestalo(ještě jsem ale neměla prokázaný zánět jícnu).Prosím tedy o další názor, abych mohla být klidnější.Děkuji za odpověď, kterou prosím zaslat na můj email.