Dobrý den,3.5 13 jsem byla na embryotransféru,dnes jsem si děla těhotenský test a vyšel negativní.Žádné příznaky nemám jen návaly horka a už třetí den slabě špiním.Mám ještě nějakou naději?Zavedeno mi bylo pěti denní embryo.Děkuji za odpověď s pozdravem Ryšavá
Dobrý den,
12 dní po transferu blastocysty již musí být těhotenský test pozitivní. Bohužel gravidita ve vašem případě je velmi nepravděpodobná.
prim MUDR Pavel Texl
Pane primáři velice děkuji za odpověď.já jsem po transferu ale desátý den ne 12 den.Ale v mém případě asi nehrají roli ani ty dva dny.Má cenu ještě vyčkávat?Děkuji Ryšavá
Dobrý den,
omlouvám se za počty, ale platí co jsem napsal 12 den musí být test pozitivní. Proto vám doporučuji zopakovat hCG test.
prim MUDR Pavel Texl
K panu doktorovi Nezdařilovi chodím od roku 2003. Tedy 20 let. Po celou dobu velmi vzorná péče, řady,pomoc, dokonce i po stránce psychické. Opravdu skvělý, lidský a neskutečně ochotný lékař a člověk. Jsem moc ráda,že jse...Více
Naprostá spokojenost s IVF centrem. Perfektní přístup lékařů, sester a všech. Výborný výsledek. Určitě bych neměnila a mohu jen doporučit 👍 Paní doktorka Krmíčková je skvělá 😊