Vážená, Vážený,
pigmentovou skvrnu z duhovky lze odstranit pouze odstraněním této části duhovky. Takovýto zákrok by měl další následky pro oko, a proto pouze z kosmetických důvodů se neprovádí. Indikací by bylo pouze důvodné podezření na nádorové onemocnění.
S pozdravem
Vážená paní,
děkuji za dotaz, nepravidelné pigmentace na kůži obličeje jsou běžně odstraňovány pomocí laseru a jistě Vám nejbližší pracoviště tohoto typu vyhoví.
S pozdravem
O operaci očí jsem přemýšlel už strašně dlouho, asi tak 10 let, a stále jsem si ověřoval u známých, jak jim to změnilo život. A proč jsem se pro operaci rozhodl? No protože si myslím, že je to zázrak, vrátit někomu zrak ...Více
Perfekt. Alle super lieb und sehr professionell. Da kann Deutschland sich ein Vorbild nehmen. Preis Leistung nicht zu schlagen. Top laser Ergebnis nach nicht mal 24hPřeloženo pomocí DeepL:Perfektní. Všichni jsou velmi př...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Laserové operace očí. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.