Dobrý den,
jsem den po laserové operaci očí Crystal Lasik. Chtěla jsem se zeptat, zda může konzumace marihuany ovlivnit průběh léčení?
Předem děkuji za odpověď
Dobrý den, asi bych nepředpokládal nějaký významný efekt na hojení rohovky. Některé studie uvádějí snížení bolesti a zánětlivých projevů, naproti tomu se dlouhodobé užívaní může negativně projevit na kvalitě rohovkového endotelu (vrstva buněk na vnitřní ploše rohovky) a vznikem zákalů rohovky.
O operaci očí jsem přemýšlel už strašně dlouho, asi tak 10 let, a stále jsem si ověřoval u známých, jak jim to změnilo život. A proč jsem se pro operaci rozhodl? No protože si myslím, že je to zázrak, vrátit někomu zrak ...Více
Perfekt. Alle super lieb und sehr professionell. Da kann Deutschland sich ein Vorbild nehmen. Preis Leistung nicht zu schlagen. Top laser Ergebnis nach nicht mal 24hPřeloženo pomocí DeepL:Perfektní. Všichni jsou velmi př...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Laserové operace očí. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.