Dobrý den, prosím o radu. Už jsem vážně nešťastná z mých očí. Již asi 3 roky mám červené levé oko. Po konzultaci s oční, která nic nezjistila mne odbyla umělými slzami. Protože slzy nepomáhaly, vyměnila jsem po dlouhém shánění jiného očního doktora. Nyní půl roku aktivně léčím oko antibiotiky, kortikoidy.. V podstatě jsem takový pokusných králík, protože příčinu stále nevím ani já ani doktor. V příloze zasílám jak jsem snižovala dávky kortikoidu až na 2x denně obden. Už to obden jsem cítila že je nedostačující a na hraně, že když ještě uberu nebo vysadím budu zase na začátku. A stalo se. Na poslední kontrole byl jiný doktor, který koukl do oka, řekl že nic nevidí ať si koupím umělé slzy a rozloučil se že mám přijít za rok. Dnes je to měsíc kdy kapu umělé slzy a na noc doporučenou mast a vypadám viz foto. Nejvíce červené je mám ráno po probuzení pak to trochu zesvětlá. Oči mám rudé nyní obě a když jsem volala na oční a popsala situaci, bylo mi řečeno že jsem tam byla v únoru takže tam nic nového doktor neuvidí. Už se mi chce brečet, protože děti mne označují zombie, v práci se mne každý druhý člověk ptá co mi je a po třech letech lítání po doktorech mi to nepřijde ani trochu zábavné každému vysvětlovat že bych ráda vypadala normálně. Prosím o radu co dělat.
DObry den, poslal jsem Vam SZ. Pokud budete mit zajem, odepiste.
Mam podobny problem a nejake vysledky,ale nechci je psat sem, protoze kazdy stav je velmi specificky, a kazdemu pomuze neco jineho.
Dobrý den, četla jsem Vaši reakci na dotaz paní ohledně červených očí. Nemám to tak zlé, ale také se ráno probouzím se zarudlýma očima. Trvá to cca rok. Máte-li nějaký tip, budu ráda za odpověď. ivanagenet@gmail.com
Naprostá spokojenost. Ve finále jsem sice žádný zákrok nepodstoupil ale veškeré vyšetření a konzultace případných opatření byla na špičkové úrovni. Celý logistický řetězec od poptávky po vyšetření byl bez chyby.