Dioptrické brýle přes internet?
Dobrý den, jsem nepohyblivý a z malé vesnice, takže jsou pro mě nějaké nákupy ve městě vždy problém. Potřeboval bych nyní nové dioptrické brýle a zvažuji, jestli není moc riziko objednat je přes internet. Máte s tím někdo nějaké pozitivní zkušenosti? Děkuji.
- 1 odpovědí
Pokud máte staré obroučky a jen chcete nová skla, tak bych se toho nebál, na tom není asi přes internet co zkazit. Leda by to ta optika zašantročila, ale to se může stát i při běžné návštěvě. Ale pokud bych si vybíral i obroučky, asi by stálo za to si je vyzkoušet osobně.
- 2 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den, já mám dioptrické brýle koupené online přes Mister Optic -http://www.misteroptic.cz/dioptricke-bryle/ Nebojte se toho, ani co se obroučků týče-objednala jsem si troje, doma se je v klidu vyzkoušela a dvoje, co jsem nechtěla, jsem jim poslala zpátky.
- 1 odpovědí
Dobrý den,
osobní zkušenost nemám, ale nebála bych se toho. Dnes se dá přes internet koupit ledacos. Pokud má optika dobré recenze a rozumné podmínky pro vrácení případně nevyhovujícího (nesedícího) zboží, šla bych do toho. Známá si takhle kupovala sluneční a v pohodě. Byla tam možnost je vrátit. Tak hodně štěstí.
osobní zkušenost nemám, ale nebála bych se toho. Dnes se dá přes internet koupit ledacos. Pokud má optika dobré recenze a rozumné podmínky pro vrácení případně nevyhovujícího (nesedícího) zboží, šla bych do toho. Známá si takhle kupovala sluneční a v pohodě. Byla tam možnost je vrátit. Tak hodně štěstí.