Bolest kyčlí při spaní

Bolest kyčlí při spaní

anonym  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
Dobrý den,
je mi 35 let a cca 3 roky mě bolí obě kyčle (nárazově, různá intenzita). Nejvíce při ležení, při spaní mě probudí bolest, musím změnit polohu. Bolí kyčel, která je "vystrčená", ne ta na které ležím. Bylo i období, kdy byla bolest trvalá, cca týden, cítila jsme bolest při chůzi, na jedné straně jsem měla problém vyjít schody. To přešlo, teď zase jen při poloze v leže, příp. když více cvičím cvik, kde se kyčel zapojuje (chůze na páse atd.). Může to být počínající osteoporóza (v tomhle věku)? Je vhodné vyšetření, jaké?
MUDr.Robětín Karel
MUDr.Robětín Karel  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 10 odpovědí
Dobrý den,
doporučuji lékařské vyšetření.Zajděte si k orthopedovi nebo rehabilit.lékaři,aby posoudili,kde je příčina.Nedoporučuji obstřiky nebo inj.s kortikoidy.Myslím si,že nepůjde o nic vážného.Pokud by jste chtěla,mohl bych Vás vyšetřit a posoudit o co jde ev.léčit,nejlépe alternativní medicinou.Adresa:www.jehlicky.cz nebo tel.604846908 zdraví Dr.Robětín
MUDr. Tomáš Vilhelm  |  Basic member  |  Neurologie  |  Šumperk
  • 248 odpovědí
  • 59 Likes
Dobrý den, podle popisu jde o bolesti vycházející ze svalů pletence dolní končetiny a beder ( iliopsoas a quadratus). Najděte si na YouTube stretching uvedených svalů. Pokud nebude zlepšení do týdne , objednejte se k rehabilitacnimu lékaři