Dobrý den,
pročítám si zdejší diskuzi, mám podobný problém a začínám si zjišťovat informace. Jsem žena, je mi 30 let, mám sedavé zaměstnání. Již delší dobu (několik měsíců, možná rok) mě nepravidelně, ale opakovaně bolívá pravá část bederní páteře nebo pravá kyčel. Ze začátku to byla spíše bederní páteř,hlavně po ránu. Objednala jsem se tedy na rehabilitaci, naučila se nějaké cviky, které se snažím cvičit (i když nevím, zda dostatečně - ale kombinuji s jógou, plaváním apod.), jenže to vlastně příliš nepomohlo a teď mě začala bolet spíše kyčel - při vstávání, chůzi, ohýbání se (to trvá třeba i dva tři dny, pak je to zas nějakou dobu dobré). Tak nevím, zda se znovu objednat na rehabilitaci (fyzioterapeutky se mi zdály dobré, ale od samotného rehab. lékaře jsem se celkem nic nedozvěděla ), příp. k nějakému samostatnému fyzioterapeutovi, nebo spíš někam na ortopedii? Nemám v této oblasti žádné kontakty, tak nevím, kam spíš cílit. Ještě doplním, že pravý kyčel jsem "odjakživa" měla méně pohyblivý než levý a taky že se mi u bot často sešlapává pravá podrážka více než levá - laicky mi připadá, že by to vše mohlo spolu nějak souviset. Děkuji za doporučení.