Bolesti 6 měsíců po ASK
- 18 odpovědí
jsem 6 měsíců po ASK levého kolene (první ASK jsem podstoupila vloni). Ze začátku se zdálo být vše o.k. Lékař mi dal výživu ve třech injekcích, brala jsem chondrosulf, ale začala se mi v koleni tvořit voda. Několikrát jsem byla na vytahování náplně, ze začátku mi lékař vstříknul (nevím kolikrát) do kolene kortikoid. Podotýkám, že jsem koleno nezatěžovala žádným sportem, ač jsem již mohla na kolo, atd. Lékař mi při poslední návštěvě sdělil, že již mi nemůže donekonečna dávat kortikoid do kloubu, protože by se mi rozpadl (mám 3.stupeň artrozy). Dohodli jsme se na první, ze 6-ti aplikací ACP. Jenomže - týden jsem byla v termálech v Podhájské, říkala jsem si, že by to mohlo pomoci. Nakoupila jsem si různé mastičky, koleno promazavám, dělám i Priznitzův obklad. Nechce se mi jít na injekce, protože si myslím, že potřeba nejdříve odstranit příčinu (koleno bolí tam, kde před operací vůbec nebolelo a vůbec - řekla bych, že jsem na tom nyní hůř, než před operací. Mam problém do i ze schodů, při chůzi mi škloube nebo píchne v koleni, až se mi podlomí) a teprve pak důsledek. Je mi 46 let, byla jsem zvyklá na kolo, běžky, aerobik, teď nemůžu dělat vůbec nic a dost mě to štve. Děkuji Vám za odpověď.