Dobrý den. Za poslední dva roky jsem měla 5x otok levého kolena aniž bych ho více zatěžovala. Před měsícem mi oteklo tak že jsem nemohla na nohu stoupnout. Po týdnu otok zmizel. Nyní když ležím na břiše a nohy mám rovně mi v koleni brní. Před dvěma dny, když jsem přenášela křeslo mi v koleni křuplo a opět nateklo. Koleno je pohyblivé otok není velký. Při běhu cítím bolest mezi holenní a stehenní kostí. Koleno mě pořád pobolívá a je mírně oteklé. Lékař provedl pouze manuální vyšetření a nic nezjistil a doporučil mi rehabilitaci. Prosím o radu co dělat. Děkuji.Marta9. xa.ra@centrum.cz
Dobrý den. Děkuji za odpověď. RTG negativní. Prosím o radu jak postupovat dál. Lékař mi doporučuje rehabilitaci. Mám obavy aby se mi to tím cvičením nezhoršilo. Děkuji. Marta9. xa.ra@centrum.cz
Dosti pravděpodobně se jedná o mechanický problém v koleni, nejspíše lesi med menisku. Najděte si pracoviště, kterému věříte a nechte si udělat artroskopii. Vyčkáváním si koleno nejspíše dále poškozujete.
Jiří Selucký
Dobrý den. Mnohokrát děkuji za rady panu doktorovi Faltusovi a Seluckému. Prosím o radu zda byste doporučili před absolvováním artroskopie udělat magnetickou rezonanci kvůli zjištění stavu měkkých tkání(např. křížových vazů). Děkuji Marta9. xa.ra@centrum.cz
Podstoupila jsem zákrok na levém koleni. Maximální spokojenost - sestřičky 👍👍👍, MUDr. Zdráhala 👍👍👍, pobyt 👍👍👍 … cítila jsem se jako doma☝️👍 Mega poděkování všem👌
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Koleno - operace menisku. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.