Dobrý den,chtěla bych ještě vědět zda se při operaci menisku používá jen celková narkóza nebo je i jiná možnost,dále jaký je nutný odstup.syn by měl jít za cca poté na operaci vodní kýly,nevím zda je to tak brzy vhodné být opět v nerkóze,obávám se něj.komplikací.děkuji za odpovědi
Dobrý den docela dost to spěcha chtěla bych se zeptat jesli mohu před narkozou jíst a pít :) A když jdu na operaci zítra v 9.30 do koila hodin bych měla prrestat jist a pít ? můj lekráč mi řekl celý den ale přijde mi to jako hloupost když jsem astmatik abych přestala pít:(
Dobrý den, též mám za sebou operaci menisku, a nejedla a nepila jsem od večera před operací a na operaci jsem šla následující den kolem 14. hod. Je to proto, abyste na sále nezvracela. Stejně pak po narkoze mi bylo špatně a zvracela jsem, ale rychle to odeznělo. Když budete mít žízeň, zvlažte si jen trochu rty, nebo se ještě poraďte se svým lékařem.
Hodně zdraví. lh
Dobrý den, měla bych otázku ohledně epidurálu při operaci menisku. Mám jít na zákrok a mám jen jednu ledvinu a není 100% jestli mi neuškodí epidurál.Děkuji za odpověď
Dobrý den,
Mám problém s kolenama ,často se mne tzv vyklubují a ted se mi vytvořila i voda. Vím že mě čeká operace,ale bojím se. Mohu jít na operaci a mít celkovou anestezii? jen poloviční bych nevydržela,jsem slabá povaha a raději budu v nemocnici ležet pár dní než abych to měla za den za sebou a šla dom. Děkuji za odpověď
Podstoupila jsem zákrok na levém koleni. Maximální spokojenost - sestřičky 👍👍👍, MUDr. Zdráhala 👍👍👍, pobyt 👍👍👍 … cítila jsem se jako doma☝️👍 Mega poděkování všem👌
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Koleno - operace menisku. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.