Silné bolesti kolene a žádný nález
mám dva roky silné bolesti vnitřní strany kolene( seděl jsem 10 min stylem noha přes nohu a poté se to objevilo) - provedena artroskopie s výsledkem - koleno bez viditelných problémů ( bylo jen odstraněno hoffovo těleso a plika s podezřením na skřípnutí v kloubu) - před operací byla magnetická rezonance, kde jsou viditelné něco jako degenerativní změny v oblasti vnitřního menisku - ten byl ale při artroskopii důkladně ze všech stran vyšetřen a byl vyhodnocen jako bezproblémový( i jeho okolí).
Operatér nade mnou kroutí hlavou - jeho teorie je, že problém může být uvnitř menisku a proto není vidět - tvrdí, že to ale není moc reálné, protože meniskus je tvrdý( při operaci na něj byla tlačeno nástroji) - celkově je jeho závěr takový, že není možnost jak mi pomoci ( jedině resekce menisku - to ale považuje za krátkodobé řešení kvůli artroze) + druhá teorie je poškozený nerv - to ale uvedl jen sekundárně.
můj dotaz - je mi 34 let - je opravdu případná degenerativní změna uvnitř menisku neřešitelná a budu tedy mít stále takové bolesti?
P.S.( koleno bolí po zátěži a po ohnutí stylem do dřepu) - bolesti jsou velmi silné - uklidní se až cca za dva dny, ale stále se to opakuje ( nesportuji, jen dělám krátké pěší trasy - víc to nezvládne)