8 měsíců po TEP zatuhlé koleno

8 měsíců po TEP zatuhlé koleno

MIKI  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
Dobrý den,jsem 8 měsicu po TEP kolene a mám stálé problémy, bez berli to nejde, koleno je zatuhlé jako ve svěráku a hodně mne boli při chůzi kotnik a nart. Rehabilitace i lázně mam již za sebou a nevim si rady.Muj ortoped říká, to chce čas než to tělo přijme , ale spiš se mne zdá, že něco pokazili i když podle RTG je vše v pořadku. Tak kde je prosim chyba a co mám dělat? Je mne 60 let. Děkuji
DIPURAMED, estetická a ortopedická ambulance  |  Basic member  |  Čáslav, Kutná Hora, Praha
  • 28 odpovědí
  • 10 Likes
Dobrý den.
Někdy může po implantaci endoprotézy kolena být omezená hybnost, někdy i bolestivost . Důvod není znám. Stává se to z neznámých příčin, i když operace proběhne bez komplikací a na rtg je vše v pořádku.
Je spíše pravděpodobné, že po takovém odstupu od operace a po absolvování lázní a RHB , se stav již moc nezmění. Léčba je pak velmi problematická s nejistým výsledkem.
Zdravím
MUDr Petr Jurka

Související recenze a zkušenosti

Gejza 24.2.2025
Spokojený/á

Dne 15.11.2024 jsem se podrobil operaci totální endoprotézy levého kolene. Zákrok prováděl na oddělení Baťovy nemocnice pan primář Pavel Pilař. Po necelých třech měsících chodím bez bolesti.Děkuji tímto všem, kteří se o ... Více 

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí