Moje matka je téměř rok po totální endoprotéze kolena. Má neustále bolesti. Nemůže to být něco vážného? Nebo časem bolesti ustoupí?
DIPURAMED, estetická a ortopedická ambulance | Basic member | Čáslav, Kutná Hora, Praha
28 odpovědí
10 Likes
Dobrý den.
Někdy se to stává, že jsou dlouhodobé bolesti po implantaci umělého kloubu kolena. Někdy může jít o bolesti mezi čéškou a kovovou částí náhrady /steh. komponenty/, někdy se příčina nenajde, na rtg je postavení výborné , nejsou známky uvolnění TEP. Pokud je vše v normě /nejsou zn. infektu či deliberace endoprotézy/, je pravděpodobnost, že bolesti zaniknou, již malá po takové době od operace.
dr Jurka
Děkuji za odpověď. Matce je teda 73 let. Má ještě polyneuropatii dolních končetin. Pálení chodidel a necitlivost. Je nějaká možnost zlepšení a nemůže to mít nějakou souvislost s operací toho kolene?
R. Heřmánek.
Pan doktor je skvělý profík, s lidským přístupem k pacientovi, což je nejen můj názor. Obě kolena mám v pohodě, na nic si nehraje, prostě odvádí perfektní práci , Děkuji, Kohout Brno
Více než spokojená, přímo nadšená MUDr. Milan Hein je úžasný člověk, lékař, odborník. Jsem po operaci kolene 7. týden a kontrola po šesti týdnech dopadla výborně. Mohu začít chodit již s plným zatížením, bezbolestně. Pa...Více