Vyplatí se metoda visionaire ?

Vyplatí se metoda visionaire ?

Natalie  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
Máte koleno po zákroku visionare v surgal clinic Brno či jinde.jak zvládáte chůzí ?děkuji N.
bbb  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
Já sem podstoupila operaci visionare tam a mám jen hrozné zážitky na rehabilitačním oddělení...sestry téměř žádný zájem...po přeložení na pokoj, začalo fakt peklo, nefungovali údajně zvonky nad postelí pro přivolání pomoci, sestry došly na pokoj pouze s jídlem, nebo s léky...jinak totální nezájem...o tom že by vám sestra donesla led na ránu...to jako vůbec..když jsem si o led tedy řekla asi 3 den, kdy koleno bylo v jednom ohni...přinesla ho sestra jednou....pak nic...zazvonit jsme si nemohli....týden to nefungovalo..do konce i zapomněly mi dát dlahu....bylo toho tam hodně špatně...a tak jsem po týdnu požádala o převoz do Jevíčka.....tam samozřejmě jen zírali co to bylo za pooperační péči!!! V Jevíčku naprosto profesionální přístup...ochotní ....všichni byli úžasní....děkuji jim za to!!!.. .

Související recenze a zkušenosti

Gejza 24.2.2025
Spokojený/á

Dne 15.11.2024 jsem se podrobil operaci totální endoprotézy levého kolene. Zákrok prováděl na oddělení Baťovy nemocnice pan primář Pavel Pilař. Po necelých třech měsících chodím bez bolesti.Děkuji tímto všem, kteří se o ... Více 

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí