Dobrý den, jsem již 3 měsíce po TEP kyčle, ortopéd mi povolil chůzi doma již bez berlí, ale když jdu ven s berlemi musím, ještě bych neušla dál bez nich. A právě od těch berlí mě bolí ramena, hlavně na straně operované nohy, nemohu bez bolesti ruku zvednout ani dát dozadu. V lázních nám ukazovali, jak ruce protahovat do výšky, ale to už nepomáhá...Přestane to samo časem bolet, jak budu bez berlí, nebo mám jít k lékaři?
Já jsem chodila s berlemi doma asi 1 měsíc a pak jsem dostala hole a s těmi jsem chodila než mi lékař řek, že je mohu odložit. Půl roku a vůbec nic mi nebylo a v láznich dokonce jsem na delší trasu s holema chodila. Lékař řekl, že záleží jak se kdo cítí. Tak si vyberte snad jsem trochu pomohla.Julie
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více