Dobrý den, v květnu 2011 jdu na operaci. Připadá mi , že mám nohu, která bolí, kratší. Hodně kulhám. Laikem mi bylo řečeno, že mám kyčel jen vykloubený. Mohl by mi někdo odpovědět, jaký je rozdíl mezi koxartrozou 3.st - 4.st a vykloubeným kyčlem a zda se obojí musí operovat? Děkuji.
Zdravím, jsem také laik, ale jsem si jista, že máte nohu, se kterou máte jít na operaci, kratší proto, že je "vymletá" chrupavka.Pokud je ovšem kratší až nyní, v souvislosti s coxartrózou. O tu vrstvu chybějící chrupavky se noha zkrátila.Přeji, ať se operace povede a délka nožek v Vaší spokojenosti srovná. Zdraví Hanka
Hanko, děkuji za odpověď. Uklidnila jste mě. Noha se totiž během 2 měsíců hodně zhoršila. Laik mě láká k léčiteli, ale myslím, že je to zbytečné a věřím doktorům. Doufám, že se operace uskuteční (že se nevyskytne žádná překážka - opar nebo něco takového) a že dopadne dobře. Mějte se hezky.
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více