Dobry den, ziji v Anglii a jedna moje znama potrebuje novy kycelni kloub, nicmene tady ji rekli ze neni dost "stara" aby ho dostala zadarmo a ceny na zdejsich soukromych klinikach dosahuji ceny noveho luxusniho auta. Tak jsem ji slibila ze se zkusim dopatrat na kolik by celkovy zakror prisel v Cechach (bez jakekoliv ucasti pojistovny). Vedel by nekdo hruba cisla? Ze se da sehnat kycelni kloub v rozmezi 20-60tis jsem byla schopna zjistit, ale o cene za predoperacni vysetreni, zakrok a po operacni peci jsem se nedopatrala.
Predem dekuji
prim. MUDr. Jiří Selucký | Basic member | Traumatologie | Přerov
355 odpovědí
6 Likes
asi podle pracoviště různé, taky záleží, co za servis všechno cena v základu obsahuje. Počítejte tak s 200 000 kč za 10 dnů a plný servis dobrá úroveň pracoviště a solidní proteza.... Je potřeba oslovit ale konkrétní pracoviště ... může se docela lišit
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více