Dobry den. je mi 21 let, a mam problemy s kyclema. Zacalo to křupáním, tak jsem chodila na ortopedii, dělali mi obstřiky, na rtg nic neviděli. Poslali me na rehabilitace, ty mě vůbec nepomohli.Poslední dobou trpím bolestma. Doktor mi dal prášky na bolest, ale to bych se dřiv předávkovala nez by mě to přestalo bolet. Nevim kam s tim mám jít, aby mi konečně řekli co s těma kyčlema mám,. tak prosím o radu. Děkuji
Zdravím,
máte-li nadále potíže s kyčelními klouby, které Vás obtěžují a které nejsou adekvátně řešeny na pracovišti, kde se v současné době léčíte, nezbývá, než se obratit na jiné pracoviště.
Byla jsem v Trutnove na ortopedii i ve Dvoře Králové. Nevim kde tomu rozumí, a konečně by mi řekli co s tim mám. Mám zkusit větší města se zamerenim na Kyčle ?
Zdravím,
o své zdraví se musí každý pacient starat sám. Doporučoval bych využít zatím svobodné volby lékaře. Pokud se onemocnění kyčlí zachytí hned v prvopočátku, je větší naděje k zábraně následných škod, zejména k rozvoji osteoartrózy.
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více