Jsem 3 měsíce po operaci TEP. Mám problém s bolestí v oblasti třísla, bolest se táhne po stehni. Nejspíš se jedná o adduktor stehenního svalu. Nemám problém s chůzí, jízdou na rotopedu, unožováním, ale problém je při zvedání končetiny do přednožení ať ve stoji, nebo vleže. Hlavně v noci. Měla jsem problém již před operací, ale ne až takového rozsahu, ale řekla bych, že i po rehabilitacích se stav zhoršuje. Zkusila jsem nohu nechat v klidu, ale stav je stejný. Poradíte, jak to léčit a zda se jedná o zánět, nebo jiné onemocnění, např. nervů? Také mám problém s bolestí v oblasti bederní páteře. Jedno s druhým asi souvisí, ale jak se toho zbavit?
Dobrý den paní Michaelo, omlouvám se, nechci odpovědět na Vaši otázku, ale mám úplně stejný problém jako vy.Mohla byste mi prosím poradit, jak jste postupovala a zda se Váš problém vyřešil? Děkuji za odpověď, Jana.
Dobrý den, chodila jsem na rehabilitaci, moc napomáhalo, až ke konci rhb jsme zkusili elektriku na zadní sval ke kolenu, našli jsme boule a pomohlo. Mohlo jít o ochabnuti/ stažení svalu. Také jsem si koupila silikonovou baňku, s kterou jsem si nohu s olejíčkem promasírovala a dělám dodnes. V noci pohoda, občas to zlobí při delším sezení. Tak se držte.
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více