Dobrý den, nyní jsem od září 2014 v PN. Letos v lednu 2015 mně ortopéd objednal do pořadníku na operaci náhradního kyčelního kloubu, na který se čeká asi rok. Moje ošetřující lékařka mi doporučila, že bych si měla zažádat o invalidní důchod. Pochybuji, zda by mi invalidní důchod před operací již dali a pokud bych snad dostala 1.stupeň, měla bych menší finanční dávky než za PN. Myslím si také, že bych mohla mít 380 dní podpůrčí doby, když budu čekat na operaci a potom až zkusit zažádat o důchod. Nejsem totiž pro bolesti kyčle schopna pracovat, neustojím ani neusedím. Od známé jsem slyšela, že při operaci kyčelního již se žádný invalidní důchod nedává. Děkuji za odpověď.
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více