Dobrý den prosím rada bych se zeptala ,jak dlouho po operaci je noha okolo jizvy nateklá?Chapu,že je to asi individuální.sem 6 týdnu po operaci kyčle a bohužel noha okolo jizvy je pořád oteklá i když leduji.Děkuji Havluše
Dobrý den,
Otok, zatuhlost jizvy 6 týdnů po operaci je zcela normálním nálezem. Pokud není přítomno zarudnutí, horkost okolí a výtok z rány nemusíte mít obavy.
Dobrý deň, som 7 týždňov po operácii, rana bez opuchov. Každý večer mám však opuchnutú nohu okolo kotníku, na inom mieste vôbec. Pred operáciou som žiadne opuchy nemala, ani v horúcom lete. Je opuch kotníka v poriadku?
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více