Jak dlouho bandáž nohou po TEP?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouho doporučujete bandáž nohou po operaci kyčle v případě že pacient nemá žádné problémy s žílami ani otoky atd. s sono také nic neprokázalo ? Dále mi bylo předepsáno na ředění krve Xarelto, jaký je Váš názor na tento přípravek a co se předepisuje na Vašem pracovišti? Děkuji, a jsem s pozdravem.
- 102 odpovědí
- 1 Like
bandáže tak dlouho, jak dlouho se bojíte. v podstatě po návratu do běžného denního pohybového režimu jsou již zbytečné jistě.
Xaralto- nový doproučený preparát, z možných variant ještě spolu s jedním stejného principu od jiné firmy jiného jména nejlépší z možných variant.
Xaralto- nový doproučený preparát, z možných variant ještě spolu s jedním stejného principu od jiné firmy jiného jména nejlépší z možných variant.
- 1230 odpovědí
- 10 Likes
Zdravím,
pokud jste zajištěn uvedeným preparátem, máte tu nejlepší péči v prevenci tromembolie a žilní trombózy. Pokud jste hodně aktivní v chůzi a dolní končetiny neotékají, bandážování nepovažuji za důležité.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
pokud jste zajištěn uvedeným preparátem, máte tu nejlepší péči v prevenci tromembolie a žilní trombózy. Pokud jste hodně aktivní v chůzi a dolní končetiny neotékají, bandážování nepovažuji za důležité.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
- 2 odpovědí
Dobrý den, prosím, chtěla bych se zeptat: pacient 68 let, 10 dní po operaci trojitého bypassu po dvou infarktech. Byl z kardiochirurgie odeslán se zabandážovanýma nohama do lázní. V propouštěcí zprávě mj pokyn, osm týdnů bandážovat nohy. V lázních mu to sundali a již neobvázali. Je to správný postup? Noha, z níž byl odebrán materiál pro bypass, začala po několika dnech otékat. Pacient chodí. PROSÍM o odpověď na můj e-mail - tuto stránku jsem objevila náhodou. Bojíme se, aby se tátovi něco nestalo. Moc děkuji! L.Píšová
e-mail: pisova3@seznam.cz
e-mail: pisova3@seznam.cz