Dobrý den, jdu za pár týdnů na operaci TEP. Je mi 32,mám dvě malé děti a zajímá mě zda jsou po operaci automaticky indikovány lázně nebo si o ně musí pacient žádat. Mám hodně protichůdné informace. A taky případně na jak dlouho jsou a za jak dlouho po zákroku.děkuji
Zdravím,
po operaci TP kyčelního kloubu do jednoho roku od operace může pacient požádat o komplexní ústavní lázeňskou rehabilitační péči. Lázně tedy nejsou indikovány v žádném případě automaticky. Doba, kdy se pacient podrobí tomuto léčení je naprosto individuální, podle stylu pracoviště. Některá pracoviště odesílají již od 5. pooperačního dne.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ahoj, je mi 32 a byla jsem na TEP P kyčle na konci srpna. Lázně jsem dostala automaticky a odjížděla jsem tam rovnou z nemocnice. Záleží, jak to má to které zdrav. zařízení nasmlouvané. Jeď co nejdřív, hodně mi to pomohlo. Hodně zdaru. Petra
Ahoj,je mi 30let a už mám za sebou druhý kyčel odoperovaný,a snad úspěšně.Šla jsem 7den po operaci do lázní.Je to o tom v jaké nemocnici jsi.Některá nemocnice posílá rovnou z lůžka na lůžko(to jsem měla já)a musím říct je to super,hned tě pořádně rozpohybují.A některá nemocnice tě pošle domu a lázně dá až do roka.Přeju ať se operace povede a rehabilitace je okamžitá s dobrým výsledkem.
Děkuji za informace. Jsem už 2 měsíce po operaci a lázně jsou zatím pro mě nevhodné. Operace byla složitější i s kostními štěpy a necementovaná takže nesmím 3 měsíce na nohu stoupnout. Lázně prý až později. Jinak to dopadlo dobře ale zatím tedy čekám :-) jak bude vypadat chůze až začnu zatěžovat.
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více