Těhotenství po TEP

Těhotenství po TEP

Zuzka
Zuzka  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 3 odpovědí
Dobrý den,

chtěla bych se informovat na možnost otěhotnění. Začátkem března 2010 mě čeká operace kyčle TEP s platikou kloubní jamky ke které budou využity štěpy z mé kyčle. Zajímalo by mě, za jak dlouho po této operaci můžu přijít do jiného stavu. Letos mi bude 25let.

Děkuji

Zuzka
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovědí
  • 10 Likes
Zdravím,
v případě nutnosti použití kostního štěpu je nutno, aby došlo ke kostní přestavbě a k dobrému vhojení umělé kloubní jamky. Vzhledem k tomu, že nevíme o jak velký plánovaný štěp se jedná nelze určit ani doba přestavby a tedy i doba plné zátěže. U velkých transplantátů je horizont i několik měsíců. Otěhotníte-li snad dříve, než bude protéza pevně vhojena, budete musetzachovávat více klidový režim. Viíce Vám ale řekne Váš operatér, který operaci plánuje.
Zuzka
  • 3 odpovědí
Děkuji

Zuzka
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovědí
  • 10 Likes
Zdravím,
přeji Vám, aby Vaše operace umělého kyčelního kloubu dopadla dobře a po té i další radostné události rodinné se podařily k Vaší plné spokojenosti.
Zuzka
  • 3 odpovědí
Dobrý den,

moc Vám děkuji za krásná slova.:)
Přeji krásný den plný úsměvu, radosti a hlavně atˇse Vám vše daří /jak v prac., tak i v osob. životě/.

Děkuji

Zuzka
Ortopedické oddělení - Nemocnice Přerov  |  Basic member  |  Přerov
  • 102 odpovědí
  • 1 Like
měsíce. A ničeho se nebojte.
Zuzka
  • 3 odpovědí
Dobrý večer,

děkuji za odpoveď a povzbuzení, velmi mě to potěšilo.
Naštěstí strach mi nic neříká, od roku 2006 mám za sebou mnoho operací a má důvěra k doktorům, kteří mě mají v péči je naprosto maximální.

Ještě jednou děkuji.

S pozdravem a přáním krásného večera

Zuzka

Související recenze a zkušenosti

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí