Za 3 dny jsem měla nastoupit na TEP kyčle... v úterý jsem si šla pro předoperační vyšetření a můj lékař mi oznámil, že mám zlatého stafylokoka. Nasadil mi antibiotika a řekl, že mám přijít za týden na nové odběry, což je podle mě v pořádku.
Na ARU mi řekli, že by mi určitě doporučení nedali a že si mám objednat nový termín, nejdřív 2 týdny po dobrání antibiotik.
Tak jsem to udělala a bylo mi řečeno, že mě chce p. doktor vidět a že mě objednali 27.3., což je skoro za 2 měsíce a to ještě nevím, kdy mi dá termín operace.
Ale co nemůžu vůbec pochopit je to, že když jsem je poprosila jestli to nejde dřív, tak mi bylo řečeno, že "můžu být ráda, že mě p.doktor nevyřadil".
Má na to právo?
Děkuji
Dobrý den, mám tady velký dotaz a tak trochu delikátní, jen pro silné a věci znalé odborníky 😃.
Mám displasii kyčlí v roce 2018 vyměna tep ooerovaná pravá kýčel až na rozdíl končetin cca 2 cm se operace povedla, letos v květnu jsem byla na operaci druhé pravé kyčle jsem tedy po operaci skoro 3 měsíce na kontrole u ortopeda jsem zjistila, že mám pravou kýčel tedy trochanter o 2 cm vyšše postavený než levý, takže kyčle nejsou v rovině, noha mi začala rotovat do abdukce, tedy koleno pravé nohy se stačí do vnitřní strany a začali mě bolet menisky koleno otéka, na operovanou končetinu se nemohu postavit, stojím nakloněná na levou stranu, velice kulhám, což jsem předtím vůbec nekulhala u první operace, takže neudělám krok bez podpory, zkoušela jsem do levé boty u levé končetiny si dát korekci, ale také ti nezafungovalo, jsem z toho naprosto nešťastná je mi 46 let a do nedávna jsem mohla zcela normálně chodit, bez jakékoliv problému, prosím o radu lékaře či kontakt na nějakého odborníka, který by dokázal poradit či pomoci. Předem mooc děkuji
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více