Dobrý den, jsem 2 měs.po TEP kyčle, po operaci převezena na rehabilitaci v Jevíčku na 24 dní, kde mě postavili na nohy. Zažádala o lázně, které mi byly zamítnuty ZP ministerstva vnitra 211, všichni co byli v Jevíčku tak poté do lázní normálně jeli asi jiná ZP, má někdo zkušenosti? může si to pojišťovna dovolit, když máte na lázně nárok???Nechápu pro koho tedy ty lázně jsou. Děkuji M.
Dobrý den, mamce zamítli také lázně po TEP. VZP tvrdí, že z důvodu kapacity. Když ale zavolala do Lázní (Bohdaneč), tak jí bylo řečeno, že poukaz z VZP přišel pozdě. Ačkoliv měla zprávu o schválení z VZP dostatečně brzo, poslali to do lázní pozdě a o jeden den nestihli 3měs lhůtu. Teď si VZP vymysleli nový důvod, že neměli všechny podklady, resp.neměli vše uvedeno v jedné souhrnné zprávě od obvoďáka. Je to jak v kocourkově. Mamka nemohoucí a dle info z lázní už tam dávno mohla být. Nebýt hloupých postupů VZP. Teď nevíme co s tím.
Zdravím, to je mi moc líto, je to nehoráznost, jsem také pěkně naštvaná, zrovna ti kteří to po operacích potřebují nejvíce tak nic, ale jejich rodinní příslušníci a známí si takhle přilepšují dovolenou. Bohužel po uplynutí těch 3 měs.s tím asi nic nezmůže, zkuste se odvolat 🙁
Na ortopedii ve Vojenské nemocnici v Brně mě operoval MUDr. Stryhal. Úžasný pán. Láska, pokora a skromnost v jednom. Personál i celý tým operateru - všichni byli úžasní. Bylo tam moc fajn. Rehabilitovat jsem začala už d...Více
Od srpna 2015 jsem v péči pana primáře MUDr. Vladislava Hospodára. Považuji to za velké štěstí. V listopadu 2015 mi srovnal levou nohu. V listopadu 2023 mě operoval levou kyčel (TEP) a letos v listopadu mě bude operovat ...Více