Tuhé oteklé prsty po operaci
Mám druhý týden po operaci.Od palce mám tři prsty tuhé a oteklé mravenčí mi v nich.A mám i hodně citlivou dlan.Je to normální?Řeknete mi k tomu něco.Děkuji
- 1230 odpovědí
- 10 Likes
Zdravím,
potíže mohou být i vlivem nevhodně naloženého obvazu po operaci. Kontrolu na pracovišti, kde op. byla dělána doporučuji.
prim. Moster, Revmacentrum
potíže mohou být i vlivem nevhodně naloženého obvazu po operaci. Kontrolu na pracovišti, kde op. byla dělána doporučuji.
prim. Moster, Revmacentrum
- 2 odpovědí
Dobrý den,prosím o radu. Jsem 7 týdnů po operaci karpálního tunelu, mám stále oteklé prsty, tvrdé klouby a nedaří se mi zavřít ruku v pěst.Před operací mi jeden lékař řekl, že otok a ztuhlost patří ke KT. a v nemocnici mi při operaci řekli, že nepatří a jedná se spíše o revma.Jak mám prsty cvičit a dále postupovat? Děkuji za Váš čas Vaňková
- 1 odpovědí
Dobrý den, dovoluji si vás požádat o radu. Mammka prodělala operaci karpálního tunelu na obou rukou. Operace proběhla jedna v dubnu a druhá v červnu. Nyní však trpí bolestivými otoky rukou a to i bez fyzické zátěže. Ruce jí tékají i při běžném tleskání....můžete mi prosím napsat jak tuto situaci napravit.
- 1 odpovědí
Dobrý den, jsem tři týdny po operaci kapálního tunelu. Mám velmi bolestivé zápěstí, modročervené barvy,je nateklé a teplé. Mám také ještě omezenou hybnost palce a ten je také nateklý. Jizvu mám vednou v dlani a v té mám pocit páení. Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli tohle všehno je normální pooperační průběh.
Moc děkuji za odpověd a přeji hezký den Baierová
Moc děkuji za odpověd a přeji hezký den Baierová