Lázně po operaci karpálního tunelu Jana Košková 20.1.2016 | návštěvník | Středočeský kraj 1 odpovědí Dobrý den, mám dotaz: Po operaci karpálního tunelu pravé ruky (jsem zubní technik) je nebo není nárok na lázně? Děkuji za odpověď Odpovědět Like
MUDr. Zdeněk Kopal 21.1.2016 | Basic member | Rehabilitační a fyzikální medicína | Frýdlant v Čechách 114 odpovědí 5 Likes PO n této operaci není nárok na lázně, v případě špatného hojení kons. zdrav pojišťovnu. Kopal Reagovat Like Zobrazit odpověď Zitulajda 2.1.2018 | návštěvník | Praha 1 odpovědí Dobrý deb,chci se zeptat jak dlouho se čeká na dopis s termínem operace? dekuji Reagovat Like
Zitulajda 2.1.2018 | návštěvník | Praha 1 odpovědí Dobrý deb,chci se zeptat jak dlouho se čeká na dopis s termínem operace? dekuji Reagovat Like
Dr. Michal Joshua Frána MBA, MHA, LL. M. 21.1.2016 | Basic member | Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace | Praha 170 odpovědí 21 Likes Dobrý den, pouze rehabilitační péče pod vedením fyzioterapeuta ambulantně. S pozdravem Mgr. Frána Praha XXXXXXXXXXXXXXXX Reagovat Like
Operace karpálu levá a pravá ruka - skvělá práce Registrovaný uživatel 22.7.2024 Spokojený/á Operace karpálu levá a pravá ruka na 100 procent. Moc moc skvělá práce.
Výjimečné řešení karpálních tunelů - suchá jehla Registrovaný uživatel 24.5.2024 Spokojený/á Pan doktor je velmi příjemný a šikovný, mám ošetřené obě ruce, brnění a tlaky ustaly vždy už druhý den. Je to perfektní. Řešení karpálních tunelů bez řezání,a jizev. Doporučuji