Opakovaná křeč do ruky
Dobrý den, nedávno jsem dostala křeš do ruky, ohnul se mi prst a šel narovnat jen s pomocí druhé ruky. Poté křeč odezněla. Vrátila se mi další den po cvičení (aerobic) a bolest vystřelovala až do lokte. Další den mě bolest opět přešla. Myslíte si, že bych se měla nechat vyšetřit na EMG nebo to může být jen namožení? Děkuji za radu.
- 168 odpovědí
- 8 Likes
Dobrý den, pokud jste měla jen tyto dvě epizody, pak to nepovažuji za nutné.Křeče svalstva jsou poměrně časté.Zjistěte, kdy se objevují a snažte se odhalit příčinu- nevím, jak mnoho cvičíte a přetěžujete končetiny, jak se stravujete apod. kdyby se obtíže opakovaly, zajděte k lékaři.
- 1 odpovědí
Dobrý den.prosím o radu,asi měsíc mě trápí opakované křeče a brnění v pravé ruce.Objevuje se to každou noc i několikrát za noc. Je to velmi bolestivé a jde to od loktu až ke konečkům prstů.Většinou se mi potom celá ruka umrtví a bolí i všechny klouby v ruce.Je pravda že jsem nastoupila do zaměstnání a mám jiný pohyb,ale myslela sem že to třeba po týdnu odezní,ale zatím je to čím dál horší.Zajímalo by mne jestli jsou třeba nějaké léky proti takovým křečím.Předem děkuji za radu.
- 1 odpovědí
Hypertenzí si léčím více jak 20 let, 2 r. po žaludeční chřipce vybuchla cukrovka. Nyní si aplikuji 2x denně,novomix, beru tabl. prestarium neo, Pirocetan , Siofor 850, agen, loradur mite.
Otoky nohou se lepší po intenzivním cvičení nohou a tlakovou masáží
prstů i chodidel.
Jak odstraním svalové křeče ?
Otoky nohou se lepší po intenzivním cvičení nohou a tlakovou masáží
prstů i chodidel.
Jak odstraním svalové křeče ?
- 1 odpovědí
Dobry den muj otec dostava krece do rukou .uplne se mu zkrouti prsty ma tak rok po mrtvicce .muze to z tim souviset,prosim o radu dekuji