Artróza a kmenové buňky
Je mi 36 let a mám III. stupeň artrózy. Pokud si zvolím k "léčbě" Kmenové buňky, které mi dodaly velkou naději, na jak dlouho (cca) oddálím operaci..Artróza mi byla prokázána ve 30 letech, ale příznaky, které jsem nedokázala pojmenovat, jsem měla již dříve. Nadváhou netrpím. Už rok beru Piascledine 300. Občas chodím na rehabilitace, které mi bolest v kloubech občas rozbouří. Kmenové buňky mě zaujaly a dodaly "malou" naději.. Ještě jednou děkuji za odpověď.
- 1230 odpovědí
- 10 Likes
Zdravím,
léčba kmenovými buňkami je vhodná i u pokročilejších stádií osteoartrózy a může významně ovlivnit průběh (zhoršování) choroby a oddálit nutnost operace. Vše ovšem závisí na stupni poškození kloubu a již stávajících anatomických kloubních změnách. Prognóza může být stanovena až na základě klinického a RTG vyšetření. V případě zájmu o léčbu kmenovými buňkami se u nás objednejte. Bližší informace - XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
prim. Moster, Revmacentrum
léčba kmenovými buňkami je vhodná i u pokročilejších stádií osteoartrózy a může významně ovlivnit průběh (zhoršování) choroby a oddálit nutnost operace. Vše ovšem závisí na stupni poškození kloubu a již stávajících anatomických kloubních změnách. Prognóza může být stanovena až na základě klinického a RTG vyšetření. V případě zájmu o léčbu kmenovými buňkami se u nás objednejte. Bližší informace - XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
prim. Moster, Revmacentrum
- 2 odpovědí
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať,či sa kmeňovými bunkami u Vás,liečia aj klby zápästia a DIP klby. Mám výrazne nepohyblivé zápästia aj prsty už 11 mesiacov a aké predošlé vyšetrenia potrebujem k tomuto liečebnému postupu,prípadne ak sa rozhodnem liečiť u Vás,za aký čas by som sa k tejto liečbe dostala.Ďakujem.