Bělení zubů laserem-cena Irena 21.10.2007 Dobry den, chtela bych si nechat vybelit zuby laserem. Nemam kazy ani zubni kamen. V jake cenove relaci se tento zakrok pohybuje? S pozdravem, Irena Odpovědět Like
MUDr. Pavel Krejzlík 21.10.2007 | Basic member | Stomatologie | Brno 12 odpovědí Cena v nasem zarizeni je od 3200,-Kc. Dr.Krejzlik Reagovat Like Zobrazit odpověď Irena 24.10.2007 Dobry den, pane doktore, dekuji za Vasi odpoved. O jake beleni se jedna, cim se zuby beli a kolik navstev bude potreba? Dekuji, S pozdravem, Irena Reagovat Like
Irena 24.10.2007 Dobry den, pane doktore, dekuji za Vasi odpoved. O jake beleni se jedna, cim se zuby beli a kolik navstev bude potreba? Dekuji, S pozdravem, Irena Reagovat Like
Klinika plastické chirurgie PEM 22.10.2007 | Basic member | Praha 13 odpovědí 1 Like Dobrý den. My Vám můžeme nabídnout bělení Beyong za 12.000,- Kč. Jde o ordinační bělení a efekt vidíte již za několik málo minut. Hezký den, PEM Reagovat Like
Bělejší zuby o 5 odstínů i po dvou letech! katerkom 11.11.2016 Spokojený/á V Estetickém dentálním centru jsem podstoupila ordinační bělění zubů, s výsledkem jsem naprosto spokojena! Zuby mám bělejší o 5 odstínů a to uděhly od bělení skoro 2 roky! Přikládám soukromé fotky jako důkaz. 1 Like 5 Komentářů
Bělení zubů a zubní hygiena dospělých i dětí Stružková 21.5.2019 Spokojený/á Naprosto profesionální a odborný přístup, ale v kombinaci s velmi příjemným vystupováním a chováním! Což stále ještě nebývá, v ČR, bohužel často. 1 Like