osobně bych patrně jako první krok zvolila návštěvu lékaře, který bělení zubů prováděl. Pokud jej neprováděl lékař, pak navštivte svého stomatologa. Je třeba zjistit od čeho bolest vzniká a pokud nezabírají ani medikamenty, předpokládám, že její intenzita je poměrně značná.
V případě potřeby jsem Vám na naší klinice k dispozici.
S pozdravem Dr. Anastasia Polunina
Klinika Mediestetik, Senovážné náměstí 23, Praha 1 - XXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXXX
Došlo s velkou pravděpodobností k poškození zubních tkání. Je minimálně potřeba ochránit obnažené nervy, možná došlo i k větším problémům, to musí posoudit lékař. na nic nečekejte- měli by vše bezplatně spravit. Kdokoli provádí taková ošetření a to může být podle zákona jen lékař by měl dokázat zvládnout vyřešit i komplikace. Pokud by to nedokázali, obraťte se na kliniky.
Evidentně jsou poškozené dásně- měly být pokryty speciální ochrannou vrstou- asi nebyly. J potřeba je ošetřit a zklidnit krčky- a příště opatrněji!!
MUDr. Jitka Scheeová | Basic member | Stomatologie | Opava
23 odpovědí
5 Likes
Doufám,že Vaše bolest po bělení zubů než jsem mohla do dnešního dne zareagovat
již ustoupila.Ale věřím že mohla být nesnesitelná,neboť byl pravděpodobně. použit některý typ Diodového laseru a tento je k bělení naprosto nevhodný,neboť dochází k přehřátí a průniku laser.paprsku do nekontrolovatelné hloubky.Bělení příště absolvujte na pracovišti s chir.Erbiovým laserem-který vysterilizuje dentin. tubuly u vchodu a naopak je uzavírá,aby se zuby zbavily citlivosti.Navíc hodně zvyšuje efekt bělení,protože zahřívá pouze povrchní vrstvu bělícího gelu a nikoli zub.Výsledek-zuby jsou bílé,nebolestivé a odolné proti kazu. Zdravím MUDr.Scheeová Jitka Zubní laser s.r.o. pracoviště Opava
Dobrý den, absolvovala jsem bělení zubů u své dentistky před rokem a pro mou velkou bolest ani nedokončili, absolvovala jsem jen necelé 2 várky bělení po 10ti minutách. Ale bolest byla obrovská, "kopala mě". Rozhodně si tento zážitek nechci zopakovat. Bolelo mě i dýchat a výsledek vzhledem k tomu, že jsem to nevydržela celé není takový, jaký bych si přála. Rozumím tomu, že může být bělení i bezbolestné i s citlivými zuby?
V Estetickém dentálním centru jsem podstoupila ordinační bělění zubů, s výsledkem jsem naprosto spokojena! Zuby mám bělejší o 5 odstínů a to uděhly od bělení skoro 2 roky! Přikládám soukromé fotky jako důkaz.