Dentální hygienik Náchod

Dentální hygienik Náchod

DD  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den, můžete mi doporučit dentálního hygienika nebo stomatologa na Náchodsku? A kolik stojí základní ošetření? Žiji v zahraničí, ale ráda bych si nechala ošetřit zuby zde, ale nejsem tu pojištěna. Děkuji za odpověď.
MUDr. Jan Šnajdr  |  Basic member  |  Velké Poříčí
  • 3 odpovědí
Dobrý den ,
jsem stomatolog z Velkého Poříčí ca 9 km od Náchoda. Mám zaměstananou hygienistku a nabízím kompletní služby vć. implantátů.
Nemám smlouvu s žádnou pojišťovnou.
Vstupní prohlídka je 1100,- + 450,- za rentgen celého obličeje (vidíme všechny zuby i koeny atd.) . Trvá asi 1,5 hod. dozvíte se možnosti ošetřewní + ceny jednotlivých možností. Sama se později rozhodnete zda Vás to oslovilo.
Vstupní prohlídka u hygienistky je 700,- a trvá asi hodinu.
Pokud máte zájem nebo se chcete na něco zeptat, tak klidně volejte na XXXXXXXXXXXX popř. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
S pozdravem Dr.Šnajdr
  • 2 odpovědí
Dobrý den,

děkuji za nabídku. Chci se ještě zeptat co vlastně obsahuje vstupní prohlídka? A kdy by bylo možné se objednat?

Děkuji za odpověď.

Reakce na DD

MUDr. Jan Šnajdr  |  Basic member  |  Velké Poříčí
  • 3 odpovědí
Dobrý den,
očištění zubního kamene(základ) + teorie vzniku kazu a zánětu dásní (krvácení dásní atd),individuální výběr kartáčků(vč. mezizubních) a individ. instruktáž čištění.
V další návštěvě je KO hygieny + došištění ZK (pokud je masivně)¨.
Neodstraňuje se v první návštěvě hned protože je nutné nejdříve dobře čistit aby se neopakovala tvorba.
Klidně zavolejte na XXXXXXXXXXXX a vysvětlím to rychleji po telefonu ,poté se sama rozhodnete zda Vás to zaujalo?!
Děkuju A zdravím Dr.Šnajdr

Reakce na MUDr. Jan Šnajdr

• 2 odpovědí
Děkuji.

Už jsem se u vás objednala.

Související recenze a zkušenosti

Dentální hygiena - Související videa

Doktor ve Vašem okolí